Сър Пол Маккартни, Ед Шийран и Ролинг Стоунс са сред повече от

...
Сър Пол Маккартни, Ед Шийран и Ролинг Стоунс са сред повече от
Коментари Харесай

1500 звезди молят британския кабинет да спаси живата музика

Сър Пол Маккартни, Ед Шийран и " Ролинг Стоунс " са сред повече от 1500 музиканти, които молят английското държавно управление да се включи и да избави световноизвестната сцена за жива музика на Острова. Отвореното писмо са подписали и други модерни звезди като " Колдплей ", " Литъл Микс " и Дуа Липа. В него се споделя, че възбраната за всеобщи събирания в отговор на ковид може да значи " краят на тази водеща в света промишленост ". 

Летните музикални фестивали във Англия са главен шеф и генерират доста доходи. Тази година всички бяха анулирани тази година или ще се проведат единствено онлайн поради COVID-19. В писмото на попзвездите се споделя още, че " без да се вижда края на общественото разграничаване или финансова поддръжка от страна на държавното управление, бъдещето за концерти и фестивали и стотиците хиляди хора, които работят в тях, наподобява тъмно ". 

От кабинета на Борис Джонсън разясниха в отговор на писмото, че към този момент поддържат милиони служащи, в това число в културния бранш, и търсят възможности за обезпечаване на допълнителна поддръжка.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР